Wintersport pakketreizen inclusief skipas, vervoer, snowboardles

Wil je op wintersport vakantie, maar heb je geen zin om na te denken over alle details van de reis? Gelukkig zijn er pakketreizen! Een pakketreis is vaak een comfortabel kant-en-klaarpakket en bestaat meestal uit het verblijf inclusief vervoer, zoals een busreis of vlucht naar je wintersport bestemming. Maar er bestaan ook pakketreizen inclusief skipas of zelfs inclusief ski- of snowboard lessen en materiaalhuur. Vaak is het mogelijk een appartement te boeken op basis van logies, halfpension, volpension of all-inclusive. Geen zin om zelf te koken in het chalet? Boek dan een appartement inclusief catering. Zonder zorgen genieten van je wintersport vakantie op de mooiste bestemmingen!

All-inclusive of logies?

Boek je verblijf op basis van logies & ontbijt of op basis van halfpension. Vaak is het mogelijk een appartement ook met volpension te boeken. Ontbijt, lunch en diner zijn inbegrepen bij de prijs. Of alles inclusief met een all-inclusive pakket?

Catering in het chalet

Geen zin om zelf te koken in het chalet? Boek dan verblijf inclusief catering. Met je persoonlijke chaletstaf wordt het zorgeloos genieten tijdens de wintersport. Een catered chalet biedt je culinair gemak, gevoel van luxe en ultieme ontspanning!

Pakket inclusief skipas

Zonder skipas kun je niet snowboarden. Waarom zou je dit dan niet alvast van te voren regelen? Boek daarom je wintersport inclusief skipas. Zo voorkom je ook nog eens lange wachttijden bij de plaatselijke skipas verhuur- en verkooppunten.

Snowboardles op wintersport

Ga je voor het eerst snowboarden tijdens de wintersport? Boek dan je vakantie inclusief snowboardles. Maar ook meer gevorderde snowboarders kunnen lessen volgen om bijv. off-piste te gaan of in het funpark te oefenen.

Materiaalhuur in het pakket

Heb je geen eigen snowboard of snowboard boots? Huur dan je materiaal op je wintersport bestemming. Vaak kun je een pakket inclusief materiaalhuur boeken. Dat scheelt een hoop geregel. Je materiaal ligt klaar voor gebruik.

Verblijf inclusief busreis

Liever niet met de auto op wintersport? Boek dan een verblijf inclusief busreis. Je komt niet alleen ontspannen aan, het is vaak ook een stuk goedkoper! De bus brengt je direct naar je wintersport accommodatie op bestemming.

Groepsreizen op maat

Wil je met een vereniging, sportclub, familie of grote groep vrienden op wintersport? Boek dan een groepsreis op maat. Je bepaalt zelf hoe de reis eruit ziet, inclusief alle gewenste extra's zoals skipas, materiaalhuur, snowboardles en meer.

Snow, Friends & Party

Gezellig met vrienden op wintersport? Boek dan een voordelige studenten pakketreis! Het voordelige totaalpakket is incl. accommodatie, skipas én après-ski mogelijkheden. Beleef het ultieme wintersportgevoel met je vrienden.

Picknicken in de sneeuw

Tip! Neem zelf broodjes mee de piste op. Bij veel wintersportgebieden hebben ze meerdere picknickplaatsen, waar je heerlijk in de zon of op een koude dag binnen, kan genieten van je zelf meegenomen lunch. Dit scheelt weer geld en is vaak nog lekkerder ook!

Reisorganisaties