Vervoer naar de wintersport

Wanneer je van plan bent met de auto naar je wintersport bestemming te rijden, dan is het handig om vooraf goed de route door te nemen. In sommige wintersport gebieden is het namelijk verplicht sneeuwkettingen bij te hebben. Ook is het in Oostenrijk en Zwitserland voor toeristisch en zakelijk verkeer verplicht om een Autobahnvignet bij te hebben op de autosnelwegen. Liever ontspannen op je wintersport bestemming aankomen? Reis dan met de Alpen Expres of Ski-Trein. Je reist in de nacht en kom de volgende ochtend uitgerust in Oostenrijk of Italië aan.

Een auto huren

Holiday Cars biedt kwalitatief, maar laag geprijsd autohuur aanbod in de populairste wintersport gebieden. Je kiest gemakkelijk de gewenste ophaallocatie, de juiste data, vergelijkt alle prijzen en vindt de beste huurauto in een handomdraai.

Met de auto onderweg

Winterbanden zijn op sommige autowegen verplicht. Neem voor de zekerheid ook altijd sneeuwkettingen mee. Gebruik voor het vervoer van je snowboard speciale dakdragers of dakkoffers. Dat scheelt een hoop ruimte!

Wintersport met busreis

Liever niet met de auto op wintersport? Boek dan een verblijf inclusief busreis. Je komt niet alleen ontspannen aan, het is vaak ook een stuk goedkoper! De bus brengt je direct naar je wintersport accommodatie op bestemming.

Taxi of parkeren op het vliegveld

Wanneer je met het vliegtuig op wintersport gaat moet je eerst naat het vliegveld komen. Regel bij Smart Parking de goedkoopste lang parkeerplek bij Schiphol. Of toch liever met de taxi naar het vliegveld? Boek je taxi snel en goedkoop online.

Goedkope vliegtickets

Bij Vliegticketspecialist.nl boek je snel online de meest voordelige vliegtickets door middel van een prijsvergelijking onder vliegmaatschappijen. Ga met het vliegtuig op wintersport en sta dezelfde dag nog op de piste!

Ontspannen reizen met de trein

De Alpen Expres brengt je per trein veilig naar de wintersport in de Alpen. Je vertrekt vanuit Utrecht, 's-Hertogenbosch of Venlo en arriveert de volgende ochtend in Innsbruck (Oostenrijk). Daar staat tevens een shuttle klaar naar Italië.

Reisverzekering

Je hoeft je nergens zorgen om te maken met een goede reisverzekering. Als je op wintersport vakantie gaat, dan doe je dat voor je plezier! Online de goedkoopste reisverzekering afsluiten.

Reisorganisaties