Studenten Wintersport

Vaak hebben jongeren en studenten andere wensen voor de meest ideale wintersport vakantie als volwassenen of families met kinderen. Daarom zijn er een aantal reisorganisaties met een aanbod van speciale studenten winterport reizen, helemaal aangepast aan de wensen van jongeren. Zo kun je het verblijf vaak inclusief busreis of skipas boeken. Dat is niet alleen gemakkelijker, maar vaak ook nog een stuk betaalbaarder! Uiteraard speelt de après-ski ook een belangrijke rol. Want na een hele dag op de piste is het natuurlijk tijd voor een feestje!

Al vanaf €35 op wintersport

Als student wil je natuurlijk het liefst zo goedkoop mogelijk op wintersport. En dat gecombineerd met een mooie locatie, goede pistes en gezellige après-ski? Het kan zeker! Bekijk hier de beste studenten wintersport aanbiedingen.

Met de bus of eigen vervoer?

Ga je met een groep studenten op wintersport? Boek dan een verblijf inclusief busreis. Je komt niet alleen ontspannen aan, het is vaak ook een stuk goedkoper! En wie wil dat nou niet? Natuurlijk kan je ook met je eigen vervoer.

Snow, Friends & Party!

Gezellig met vrienden op wintersport? Boek dan een goedkope studentenreis bij Husk! Het voordelige totaalpakket is te combineren met busreis, accommodatie, skipas en uiteraard de beste après-ski mogelijkheden.

De gezelligste après-ski

Of je nu naar Frankrijk of Oostenrijk wilt, de meest ideale wintersportbestemmingen voor studenten vind je Husk Studentenreizen. Gegarandeerd goedkoop op wintersport naar de mooiste locaties met gezellige après-ski en de beste feesten!

Van alle faciliteiten voorzien

Accommodaties zijn er van eenvoudig tot zeer luxe. Wat dacht je van een bar in het hotel of appartement? En misschien een zwembad, sauna of zelfs een privé jacuzzi? Ook zijn er vakantiehuizen met internet of een open haard.

Aan de piste of in het centrum?

Wil je het liefst zo vroeg en zo lang mogelijk op de piste staan? Kies dan voor een accommodatie aan de piste of bij de skilift! Of ben je juist op zoek naar een appartement te midden van de gezellige drukte uit het dorp in het centrum?

Reisorganisaties